Vad längtar kvinnor efter i sängen?

Det finns flera orsaker som bidrar till att kvinnor över lag inte tillfredsställer deras sexuella behov och fantasier. Dessa orsaker kan vara allt från deras uppväxt, blyghet eller pressen av alla samhällsnormer som de präglas av. Sexuella fantasier förekommer deremot lika mycket hos kvinnor som hos män. Om de osagda fantasierna trots alla dessa hinder hade blivit uttryckta och yttrade om mot män hade de med stor sannolikhet blivit positivt bemötta. Män överlag uppskattar kreativa och upphittiga kvinnor i sängen. Dessutom motsvarar de tillfredsställda sexuella tillståndet för kvinnor en balans mellan kropp och själ, en feminin utveckling och frisläppande av känslor, alltså en slags befrielse.

Kvinnor borde inte avstå från eller överlåta deras fantasier på grund av dessa hinder som står i deras väg då de berövar sig själva från betydelsefulla händelser och upplevelser.

Sovrummet är ett ställe där man är tillåten, rättare sagt bör vara lite skälmsk vilket det inte finns något negativt med över huvud taget. Inte bara är det bra för individen själv utan kan även vara gynnsamt för förhållanden. Vi har samlat ihop några fantasier som kommer upp i tankarna hos många kvinnor men tyvärr inte vågar yttra sig om dem eller låta deras partner känna till dem.

1. Att leka med styrkesförhållanden

Ett sexuellt umgänge uppnår en helt ny aspekt om den ena individen är, såklart till en viss gräns, underlägsen till den andra individen. 

För de flesta kvinnor är tanken att deras partner, på ett psykiskt eller fysiskt sätt ”begränsar” dem upphetsande. Kanske genom att limitera deras förmåga att röra sig med hjälp av ögonbindel eller ett par handbojor. På samma sätt som män fantiserar om att ta på sig den dominerande rollen och, såklart på ett metaforiskt sätt, behärska och äga deras partner. Det mest rimliga och rekommenderade hade varit att dela med sig dessa tankar med sin partner istället för att förtrycka dem.

Vissa kvinnor blir upphetsade av tanken att de är den dominerande halvan och behärskar deras partner. Det är viktigt att uttala dessa tankar också och inte tränga bort dem eftersom många män också gillar rollspel och att vara dominerade av sin partner. För viss tid är de benägna att ge upp deras dominans och njuta av samlaget styrd av deras partner. 

2. Sexleksaker och hjälpmedel

Sex mellan man och kvinna kan utveckla ojämförbara känslor, eftersom det är många komponenter som bidrar, såsom fysyska reaktioner i kroppen, passion och kärlek sammansatt. Ändå är många kvinnor nyfikna på hur det kan vara att invlovera en vibrator eller andra hjälpmedel i sängen, vilket de ofta inte uttrycker på grund av att de är oroliga att deras partner kommer tro att de är missnöjda med dem eller deras prestation. Däremot om man uttrycker sig rätt kan det faktiskt vara lockande och inbjudande för män också.

3. Erotiska filmer

Kvinnor för det mästa är nästan äcklade av att män tittar på porrvideon vilket de vanligtvis uttalar sitt missnöje om och påpekar ofta att dessa videon är motbjudande, känslolösa och väldigt långt ifrån verkligheten. Det är få kvinnor som erkänner att vissa sex scener väcker deras intresse, speciellt de filmer som är en mildare variant av porr, vilket är synd då det förmodligen hade varit mycket uppskattat av partnern. Gratis porr är i dagsläget tillgänglig för nästan alla genom internet, vilket ger möjligheten att tillägna nya idéer och nya knep som kan bli tillämpade vid vardagliga samlag. Detta hade män troligtvis också uppskattat och tyckt är spännande.

views