Sexolyckor

När pratar vi om sexolyckshändelser?

 

Dessa typer av olyckor är mest lite pinsamma men samtidigt småroliga och får en att le lite åt händelser som oftast händer kärlekspar och masturberande personer. Dessa småroliga händelser skapas i de flesta fallen av en överdriven lust för närkontakt vilket kan utforma komiska scenarier när man är för ung eller för gammal för en viss situation.

Till och med påven har hamnat i märkliga situationer

 

Redan under medeltiden förekom det olika märkliga situationer. Alexander den VI. ordnade så skamlösa evengemang där massvis med prostituerade var inbjudna och demonstrerade olika uppgifter, dessa händelser slutade med orgier. Påven själv älskade dessa kvinnor och att vara i deras närhet och gav dem till och med olika belöningar för deras prestation och insats.

 

Utöver dessa historier så är vi även medvetna om präster som har bytt kön, nunnor och präster som regelbundet tog del av orgier tillsammans.

 

Läkare kan också hamna i roliga lägen

 

Ett sådant läge var till exempel när ett amerikanskt läkarstudent par efter ett långt arbetspass hade påbörjat en intim akt i en av operationsrummen där professorn hade tänkt hålla en tidig lektion för sina studenter. Paret blev synnerligen överraskade lika mycket som studenterna och professorn men som tur var hade professorn bra humor. För att lätta på stämningen frågade han dem om de hade velat vara demonstatörerna för hans redovisning om de redan var där.

 

Politiker är inte heller undantag

 

Tänk bara på Bill Clintons affär med Monica Lewinski under 90-talet. President Kennedy var även känd för sin libido, och allt från hans förhållanden till prostituerade från harlem till Marilyn Monroe. Det är härifrån traditionen härstammar : kärlek i skåpet.

 

Det kan även hända malörer med masturberande personer

 

När Jim i American Pie 2. råkade använda superlim istället för glidmedel när han skulle onanera och råkade klistra sina händer fast till sitt könsorgan. Dessa situationer är inte enastående då det händer rätt många och läkare vardagligen stöter på sådanna händelser. Även om det är vanligt, ler de säkert lite för sig själva varje gång.

 

Det kan hända än var som helst, med vem som helst

 

I Nevada exempelvis, hände det ett par att de av någon anledning gömde sig i en stor låda innan en storm för att ha gratis sex. Lådan visade sig vara ett tillbehör till en luftballong och några minuter senare upmärksammade de att de befann sig i luften då den råkade komma loss under stormen. Vi har även fått höra historien om ett australiensiskt par som använde en bil för att tillbringa lite tid tillsammans på ett intimit sätt. I det hela la de inte märke till att deras bil blev bortdragen av polisen, vilket förmodligen var en rejäl överraskning för dem när de upptäckte vad som hade hänt. Det är inte så ovanliga händelser heller när frugan eller manen blir påkommen med en tredje person utanför förhållandet. I Tyskland hände det att två män och en kvinna bröt sig in i en affär under natten och under det pågående rånet, medan den ena rånaren skulle tömma kassan kände de två andra deltagarna längtan efter varandra och började ha samlag på en av sofforna där. När manen i kassan upptäckte detta frågade han om han fick vara med och fick ett negativt svar vilket gjorde att han blev så upprörd att han rusade därifrån och ringde polisen. Paret var visserligen inte så glada.

 

Smärtsamma händelser

 

Det är tyvärr inte bara roliga sexolyckor som äger rum utan även smärtsama och i vissa fall allvarilga. Ett bra exempel är paret som i Australien, Brisbane hade samlag i en bil och mannen som var tyngre och var ovanpå kvinnan råkade klämma en nerv och höll på att trycka ihjäl kvinnan då han inte kunde röra på sig. De ropade efter hjälp och som tur var så hittade en joggare dem och ringde ambulansen åt dem. Det scenariot är säkert också bekant för alla män när man i en förbryllat moment råkar skada sig med sin gylf och lider i flera minuter, kanske även timmar.

 

Som avslutning vill jag berätta ett komiskt inträffande, då en gammal dam var på väg till sina barnbarn med sin ckyckel och råkade klämma sina bröst i cyckelkedjan när hon böjde sig fram och fick åka till sjukhuset.

views